MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen op maat voor de energiebehoefte van uw nieuwbouw- of bestaande woning.
Contacteer ons

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR EEN WARMTEPOMP?

Met een warmtepomp creëert u een aangenaam comfort. U verwarmt het gebouw in de winter en in de zomer kan u ook koelen. In tegenstelling tot installaties op gas of stookolie vergt een warmtepomp weinig onderhoud.

Een warmtepomp heeft een laag energiegebruik en produceert drie tot vier keer meer energie dan ze verbruikt. U verbruikt dus minder energie dan met een klassieke installatie op gas of stookolie. 

Verwarming is in woningen en in niet-industriële gebouwen de belangrijkste bron van CO2-emissies. Omdat de geproduceerde energie van een warmtepomp drie tot vier keer hoger ligt dan het verbruik en omdat er warmte uit de natuur (grond, water of lucht) genomen wordt, kan een warmtepomp volledig CO2-neutraal zijn.

Aan de installatie van een warmtepomp zijn natuurlijk kosten verbonden, maar na de plaatsing bespaart u jaar na jaar op uw energiefactuur. 

Bij zowel renovatie als nieuwbouw kan u voor de installatie van een warmtepomp beroep doen op een premie. Met een warmtepomp kan u uw E-peil een heel stuk naar beneden halen (gemiddeld twintig tot dertig punten). Wie zijn woning wil verhuren of verkopen, kan rekenen op een positieve impact van de warmtepomp. De aanwezigheid van een warmtepomp is een belangrijk argument en zal de waarde van de woning doen stijgen

Klik op onderstaande link voor meer informatie over mijn leverancier.

GEOTHERMA.BE

HEBT U INTERESSE OM EEN WARMTEPOMP TE LATEN PLAATSEN?

Contacteer me voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE