MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen op maat voor de energiebehoefte van uw nieuwbouw- of bestaande woning.
Contacteer ons

MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen aan voor diverse energetische aspecten in de bouwsector voor zowel particulieren als bedrijven.

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

De elektrische installatie is het hart van elke woning of bedrijf. Om alle systemen (verwarming, ventilatie,…) perfect met elkaar te laten samenwerken, is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een domoticasysteem of Home Control systeem.

ONTDEK MEER

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen plaatsen is een slimme investering. Met het bedrag dat u bespaart op uw energiefactuur, verdient u uw zonnepanelen terug binnen tien jaar. Vanaf dan betaalt u enkel nog voor de elektriciteit die u niet zelf produceert.

ONTDEK MEER

SANITAIR & REGENWATER

De sanitaire en regenwater installatie lijkt misschien niet zo belangrijk maar niets is minder waar. Bij het ontwerpen van de sanitaire installatie is het belangrijk dat er vanuit een energiezuinige manier wordt gewerkt om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk drinkwater wordt verbruikt en zoveel mogelijk regenwater wordt gerecupereerd.

ONTDEK MEER

WARMTEPOMPEN

Met een warmtepomp creëert u een aangenaam comfort. U verwarmt het gebouw in de winter en in de zomer kan u ook koelen. In tegenstelling tot installaties op gas of stookolie vergt een warmtepomp weinig onderhoud.

ONTDEK MEER

VENTILATIESYSTEMEN

Verluchten alleen (af en toe een raam openzetten) volstaat niet meer voor een gezonde binnenlucht. Omdat woningen en kantoren steeds beter geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt worden, is ventileren een must. Pas dan is er sprake van een gezond binnenklimaat.

ONTDEK MEER

DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen is meer doen met minder. Met minder ruimte, materialen, energie en water toch een hoger comfort realiseren, dit is het idee achter een lage-energiewoning.

ONTDEK MEER

VRAAG GRATIS UW OFFERTE AAN

Vul het formulier in en ik bezorg u gratis en vrijblijvend een prijsopgave.
Indien ik meer informatie nodig heb, neem ik contact met u op.

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE