MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen op maat voor de energiebehoefte van uw nieuwbouw- of bestaande woning.
Contacteer ons

DUURZAAM BOUWEN AAN UW BOUWPROJECT

Duurzaam bouwen is meer doen met minder. Met minder ruimte, materialen, energie en water toch een hoger comfort realiseren, dit is het idee achter een lage-energiewoning. 

Duurzaam bouwen is samenwerken. Duurzaam bouwen heeft pas kans op slagen als alle partners in het bouwproces - bouwheer/vrouw, ontwerpteam, aannemers,… - hun steentje bijdragen. 

Duurzaam bouwen is duurzaam in alle fases van het bouwproject: de ontwerpfase, de bouwfase en ook de gebruiksfase. Door een goed ontwerp spaart u kosten en energie 

Duurzaam bouwen is nutteloos verbruik voorkomen, zowel door technische maatregelen als in de gebruiksfase. U kunt bijvoorbeeld niet alleen energie sparen door tijdig de verwarming uit te zetten, maar ook door de geproduceerde warmte zo lang mogelijk vast te houden door goed te isoleren. 

Duurzaam bouwen is hernieuwbare bronnen optimaal benutten. Die bronnen kunnen bij een goed uitgewerkt ontwerp een woning van zijn volledige energiebehoefte voorzien. Duurzaam bouwen is dus een totaalvisie. Daarom proberen wij onze klanten steeds mee te krijgen in deze visie en zitten we graag van bij het ontwerp van de plannen mee in het verhaal.

INTERESSE OM DUURZAAM TE BOUWEN MET MNM SMART ENERGY SOLUTIONS?

Contacteer me voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE