MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen op maat voor de energiebehoefte van uw nieuwbouw- of bestaande woning.
Contacteer ons

OVER MNM SMART ENERGY SOLUTIONS

MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen op maat voor de energiebehoefte van uw nieuwbouw- of bestaande woning. Daarbij wordt steeds vertrokken vanuit een specifieke duurzaam bouwen visie (link naar pagina duurzaam bouwen), waarbij ‘meer doen met minder’ hoog in het vaandel wordt gedragen.

Met minder gebruik in ruimte, materialen, energie en water kan MNM Smart Energy Solutions een hoger wooncomfort realiseren; het ultieme concept voor een toekomstige lage-energiewoning.

ONTDEK MNM SMART ENERGY SOLUTIONS

ONZE
WERKWIJZE

MNM Smart Energy Solutions biedt oplossingen aan voor diverse energetische aspecten in de bouwsector voor zowel particulieren als bedrijven.
Wanneer u beslist om een offerte aan te vragen, dan garanderen wij u vooraf al dat uw project in de beste handen is. U mag binnen de week van ons een mailtje verwachten om een afspraak vast te leggen zodat we uw project kunnen bespreken.

CONTACTEER ONS
Wij komen langs op een moment dat u het beste past. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw plannen en met een paar gerichte vragen is MNM Smart Energy Solutions in staat om een oplossing voor te stellen.

Wij stellen onze oplossing voor en geven u de deskundige uitleg die u verdient. Na deze uitleg zetten we graag voor u nog eens alle voordelen van onze energieoplossingen op een rijtje.

Uiteraard kan deze afspraak ook doorgaan op een avond of bij ons op kantoor.
De belangrijkste stap voor u. Een paar dagen later kan u van ons een duidelijke offerte verwachten. In deze offerte staat de prijs van onze oplossing alsook een woordje uitleg.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN
Als u beslist om met MNM Smart Energy Solutions in zee te gaan, dan spreken wij graag met u een tijdspanne af waarbinnen wij onze oplossing komen installeren. Wij geven ook mee hoeveel tijd wij nodig hebben. Na de installatie mag u ons nog eens verwachten om alles op uw maat in te stellen.
Als u beslist om met MNM Smart Energy Solutions in zee te gaan, dan spreken wij graag met u een tijdspanne af waarbinnen wij onze oplossing komen installeren. Wij geven ook mee hoeveel tijd wij nodig hebben. Na de installatie mag u ons nog eens verwachten om alles op uw maat in te stellen.

NEEM GERUST CONTACT OP

Onze diensten

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

De elektrische installatie is het hart van elke woning of bedrijf. Om alle systemen (verwarming, ventilatie,…) perfect met elkaar te laten samenwerken, is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een domoticasysteem of Home Control systeem.

ONTDEK MEER

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen plaatsen is een slimme investering. Met het bedrag dat u bespaart op uw energiefactuur, verdient u uw zonnepanelen terug binnen tien jaar. Vanaf dan betaalt u enkel nog voor de elektriciteit die u niet zelf produceert.

ONTDEK MEER

SANITAIR & REGENWATER

De sanitaire en regenwater installatie lijkt misschien niet zo belangrijk maar niets is minder waar. Bij het ontwerpen van de sanitaire installatie is het belangrijk dat er vanuit een energiezuinige manier wordt gewerkt om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk drinkwater wordt verbruikt en zoveel mogelijk regenwater wordt gerecupereerd.

ONTDEK MEER

WARMTEPOMPEN

Met een warmtepomp creëert u een aangenaam comfort. U verwarmt het gebouw in de winter en in de zomer kan u ook koelen. In tegenstelling tot installaties op gas of stookolie vergt een warmtepomp weinig onderhoud.

ONTDEK MEER

VENTILATIESYSTEMEN

Verluchten alleen (af en toe een raam openzetten) volstaat niet meer voor een gezonde binnenlucht. Omdat woningen en kantoren steeds beter geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt worden, is ventileren een must. Pas dan is er sprake van een gezond binnenklimaat.

ONTDEK MEER

DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen is meer doen met minder. Met minder ruimte, materialen, energie en water toch een hoger comfort realiseren, dit is het idee achter een lage-energiewoning.

ONTDEK MEER

VRAAG GRATIS UW OFFERTE AAN

Vul het formulier in en ik bezorg u gratis en vrijblijvend een prijsopgave.
Indien ik meer informatie nodig heb, neem ik contact met u op.

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE